04.12.2009 00:00

Српска демократска странка у потпуности подржава ставове борачке популације да им нико не може ускратити стечена права, одузети или смањити инвалиднине, што покушава учинити Влада РС кроз предложене измјене и допуне Закона о правима бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца Одбрамбено-отаџбинског рата РС. Влади РС препоручујемо да имовински цензус уведе на примања функционера којима плате служе као џепарац, умјесто што га уводи на инвалиднине.

Скандалозно је да Влада РС крађу борачког додатка за 2009. годину и нови удар на борачку популацију правда условима ММФ-а, чиме је јавно потврдила да је у јулу мјесецу срачунато лагала оне који су стварали РС. Подсјећамо да су премијер РС Милорад Додик и његов министар финансија Александар Џомбић тада одбацили као неистине и спекулације тврдње Српске демократске странке да ће бити смањења плата и да ће се на удару наћи и борачка примања, јер је то Влада РС обећала ММФ-у.

Опширније...

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account

Log In Your Account